About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Saturday, November 5, 2016

Seri Pacific Hotel KL

Check in.. last check in kat sini bulan 8 tahun lepas, masa tu konvo event juga. Memang tiap kali konvo event, kat sini la tempat kami staff untuk melelapkan mata. Event kami pun bersebelahan dengan pwtc, dekat sangat. Keluar dari hotel dah jumpa entrance pwtc.. 


Bilik memang puas hati sebab..... company yang bayar. hehe.. mekasih bos. Dapat la merasa tido semalam free kat hotel bertaraf 5 bintang ni ;). 


Tiap-tiap tahun menginap di sini memang senang. Selain daripada dekat dengan lokasi event, apa yang N suka pasal bilik hotel kat sini:

# tilam dan bantal yang selesa
# bilik mandi dua dan bersih
# ada cabinet pantry untuk buat air panas dan small refrigerator untuk air sejuk
# televisyen untuk berhibur
# plak lebih dari satu
# safety box untuk simpan barang berharga
# iron n board.. ni paling penting untuk iron baju yang nak pakai untuk event nanti.


Wajib la selesa duduk kat sini. Satu malam pun dah berapa rm... kalau nak guna duit sendrik memang lambat la lagi.


Anyway, sekali sekala dapat keluar bermalam tempat lain seronok juga. Macam holiday..

Okies.. thats all for now. Selepas berhempas pulas buat slide show dan tolong apa yang patut sesambil berjalan cuci mata kat mall, rasanya dah sampai masa untuk lelapkan mata.. Semoga event pada keesokan hari berjalan dengan lancar..

3 comments:

  1. selaamt bercuti...kena rajin update blog...nanti saya singgha lagi...

    selamat hari raya aidilfitri

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D